Sayfalar

Pazartesi, Ekim 01, 2007

RAMAZAN COŞKUSUNU PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE ŞEKER PİLİÇ MODERN TAVUKLU YEMEKLER YARIŞMASI İLE YAŞAMAYA NE DERSİNİZ ?

Klasik ramazan menülerini, modern ve sağlıklı Ramazan sofralarına dönüştürmeyi amaçlayan bu yarışma da, hem gözlere hem de damaklara hitap edilecek…..

Hafif ve sağlıklı tavuk yemeklerini bir araya getirmeyi ve tüketicileri yeni lezzetlerle tanıştırmayı hedefleyen bu yarışma, Profilo Alışveriş Merkezinde 06-10 EKİM tarihleri arasında iftardan sonra 19.30’da gerçekleşecektir. “ Şeker Piliç Modern Ramazan Yemekleri Yarışması”

Şeker Piliç ve Korkmaz Çelik sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan yarışma da, tüm yarışmacıları sürpriz hediyeler ve büyük bir eğlence bekliyor.

Ünlü restaurantların usta aşçılarının da kendi özel performansları ile renk katacakları yarışmanın sunuculuğunu ünlü yemek uzmanı Elif Korkmazel üstlenecek.

Yarışmanın finalinde; Erol Büyükburç, Sahrap Soysal, Ayşe Tüter, Eyüp Kemal Sevinç ( Genç Aşçılar Milli Takım Koçu), Tevfik Alparslan ( Reina Executive Chefs), Açelya Akkoyunlu gibi yemek uzmanları ve sanatçılar katılacaktır. Yarışmaya katılmak için 0212 226 48 63 numaralı telefonu aramanız ve kaydınızı yaptırmanız yeterli olacak….

Maya Halkla İlişikler

Yeşim Bingül

1 yorum:

NiNo dedi ki...

ah keske katilabilsem ama buralardan gelemem galiba :(